Managed services

Prolocation levert aan diverse van haar klanten managed services. Een selectie van deze klanten kunt u vinden onder Klanten.

Prolocation levert managed services in de breedste zin van het woord. U kunt hierbij denken aan een beheerde omgeving voor de hosting van uw website. Maar bijvoorbeeld ook complete high available omgevingen die verdeeld over meerdere datacenters draaien. Bij het inregelen van het beheer op managed omgevingen kunt u als klant zelf bepalen in hoeverre het beheer uitgevoerd moet worden. We zijn voorstander van het maken van simpele maar gedegen afspraken waarbij het uitgangspunt vrijwel altijd zal zijn 'ontzorgen'.

Prolocation kan beheer voeren over complexe omgevingen. Denk hierbij aan omgevingen met een volledig ingevoerd OTAP principe. Dankzij ons ontwikkelteam kunnen wij u indien gewenst advies geven om uw applicaties schaalbaar op te leveren. Vaak gaan we hierbij een stuk verder dan u gewend bent. We weten als geen ander hoe we grote sites schaalbaar moeten opleveren.